Однак було зроблено все можливе, щоб забезпечити точність докладних відомостей. Оформлення заявки в Gofingo займає всього кілька хвилин і не вимагає збору документів, відвідування офісу та очікування відповіді протягом декількох днів. Перейдіть на сайт компанії, виберіть в калькуляторі потрібну суму та терміни (платіж буде розрахований автоматично) й заповніть форму. Після першого оформлення дані збережуться в системі, тому такі позики ви зможете отримувати ще швидше. Відповідь за заявкою приходить по смс або на електронну пошту, після чого ви зможете підписати договір, і гроші автоматично будуть зараховані на картку. Ставка у Gofingo (Гофінго) складає 2,5% на добу або 912,5% на рік. Наприклад, якщо ви бажаєте отримати 1500 гривень на 12 днів, переплата становитиме 450 гривень, відповідно, повна сума до погашення — 1950 гривень.

Інформація на сайті носить рекомендаційний характер і не є публічною офертою. Якщо ви не встигаєте внести гроші вчасно, використайте функцію пролонгації. Для цього треба увійти у особистий кабінет Гоуфінгоу та перейти у розділ “Відкритий кредит”. Там можна оплатити нараховані відсотки та обрати термін пролонгації. Більш детальну інформацію щодо сум та строків позики ви можете знайти в договорі в особистому кабінеті Gofingo.

Як дізнатися результат розгляду заявки?

Якщо вас все влаштовує, підтвердіть, що ви бажаєте отримати кредит. До недоліків можна віднести право компанії передачі особистих даних третім особам для стягнення боргу в разі прострочення виплати кредиту. Крім того, справу можуть направити до суду. Платформа по наданню фінансових послуг Gofingo є товариством з обмеженою відповідальністю «ГОУФІНГОУ».

гофінго ком юа

У «ГОУФІНГОУ» ми аналізуємо дані, розуміємо обставини і шукаємо кращі рішення для Вашого Фінансування. Завдяки багаторічному міжнародному досвіду наших фахівців, ми зробили наш сервіс простим, швидким, зрозумілим і прозорим. Для заповнення заявки вам достатню мати доступ до інтернету, а для отримання грошей – банківську карту. Після того як в особистому кабінеті з’явиться інформація про оплату заборгованості за поточним кредитом, ви зможете подати заявку на отримання нового.

Скільки економить і як працює Gofingo промокод

Інформація на даній сторінці не є рекламою банківських послуг. Верифіковану банком інформацію про продукти та послуги можна подивитись на офіційному сайті відповідного банку. Максимальний термін пролонгації становить 30 днів, а кількість таких продовжень не обмежено. При цьому взяти кредит онлайн на карту зверніть увагу, що для переукладення договору потрібно оплатити відсотки за використаний період. В цьому випадку потрібно перевірити термін дії, баланс карти, а також дати дозвіл на проведення операцій онлайн при його відсутності. Компанія задовольняє приблизно 90% запитів.

  • Наприклад, якщо інформація з анкети не збігається з реальністю, дещо прикрашена.
  • Gofingo — мікрофінансова організація, яка діє на території Києва та інших регіонів України.
  • Взяти онлайн кредит ГоуФінГоу можуть тільки громадяни України.

Способи видачі – оформлення позики на кредитну картку або банківський рахунок. Кількість продовжень не обмежується, максимальний період становить 30 днів. Для продовження, необхідно виплатити нараховані відсотки. Перейти на надовго кредит сайт організації, вибрати необхідну суму і період погашення. Лідируючі позиції на ринку займає європейська організація Gofingo, яка входить до складу холдингової компанії. І планомірно розвивався в Литві, Данії, Чехії.

Динаміка запитів по Gofingo в Google

Система оцінки ринкової потужності та динамічності компанії шляхом переведення у бали попередньо обчислених економічних показників. Результат ринкового скорингу від YouControl – композитний індекс MarketScore. Система оцінки фінансової стійкості компанії шляхом переведення у бали попередньо Система електронних платежів Національного банку України обчислених фінансових показників. Результат фінансового скорингу від YouControl — композитний індекс FinScore. Аналітичний інструмент “Експрес-аналіз” доступний у платних тарифах. Зареєструйтеся та отримайте демо-доступ, щоб ознайомитися з результатами перевірки за цим контрагентом.

  • Інформація на сайті носить рекомендаційний характер і не є публічною офертою.
  • Також можливо скористатись інтернет-банкінгом, якщо така послуга є в наявності.
  • Здійснити вхід в особистий кабінет Gofingo.
  • Завдяки індивідуальному підходу до клієнтів, розмір позики та процентна ставка розраховується для кожного окремо.
  • Скористайтеся реквізитами сервісу для оплати готівкою.

Гроші будуть моментально зараховані на будь-яку банківську картку України. Продовження і реструктуризація, з метою уникнення прострочень. Протягом 20-ти хвилин ви отримаєте відповідь, картку поповнять практично миттєво ..

Як повернути гроші?

Якщо ви хочете отримати повторний кредит, досить увійти в особистий кабінет Gofingo і вибрати необхідну суму кредиту. До переваг цього МФО клієнти відносять лояльність до позичальників з невисоким кредитним рейтингом або неофіційним працевлаштуванням. Дочекайтеся відповіді компанії та у разі схвалення запиту підтвердіть бажання отримати гроші. Карта для зарахування грошей може бути кредитною чи дебетовою. Вона має бути оформлена безпосередньо на позичальника – замовляти кредити на картки інших людей категорично забороняється.

Розрахунок та надання дисконту провадиться в персональному порядку. З першого дня прострочення можуть надходити дзвінки з нагадуваннями про необхідність оплати. Якщо клієнт не виходить на зв’язок з МФО, фахівці передадуть його справу в колекторське агентство. Детальна інформація про ліцензії та тарифні плани. У організації ТОВ “ГОУФІНГОУ” зареєстровано 1 торгова марка, 0 одиниць автотранспорту в користуванні, та 2 ліцензії. «ГОУФІНГОУ» – це сервіс, що будує свою роботу на основних європейських цінностях.

Хто може отримати позику в Гофінго

Погасити займ можна в касі будь-якого банку України. При цьому зверніть увагу, що термін зарахування грошей може становити 3 дні. У деяких відділеннях стягується комісія за переказ. Наступним кроком стане підтвердження банківської карти. Для цього система заблокує на рахунку випадкову суму розміром до 10 грн. Це значення потрібно вказати в спеціальному полі на сайті.

  • Скористатися послугами можуть громадяни, які мають постійну реєстрацію на території України, в віці від 18 до 60 років — чоловіки, до 65 років — жінки.
  • Не потрібно кожен місяць знову звертатися за кредитом.
  • Мінімальний час, за яке ми можемо відправити вам гроші – 2 хвилини, якщо ви вже наш клієнт.
  • У банках є неприємний момент – тарифи складаються з десятків пунктів, які важко зрозуміти.

Оскільки сервіс працює на ринку не так давно, то якихось нагород і сертифікатів якості він ще не має. Введіть кредит онлайн на карту срочно і без відказу 24/7 без дзвінків номер телефону та вкажіть код, що прийде у смс. Готівкою через касу будь-якого українського банку.

Які потрібні документи для подачі заявки?

З перших днів затримки платежів МФО має право звернутися до судових інстанцій з позовом про стягнення грошових коштів. Міжнародний досвід регулювання фінансової діяльності дозволив розробникам онлайн-платформи gofingo.com.ua зробити сервіс доступним для користувачів. Термін продовження становить 30 днів, кількість пролонгацій не регламентується. Обов’язковою умовою продовження договору є повне погашення нарахованих відсотків. Проблеми з попередніми кредитами (прострочення і невиконання зобов’язань з погашення боргу). Після сервіс запропонує створити особистий кабінет нового позичальника. Для цього залиште адресу електронної пошти, мобільний телефон і придумайте пароль.

За допомогою бігунків, здобувач виставляє бажану суму позики. Продовжуючи користуватися цим сайтом або натиснувши “Приймаю”, Ви даєте згоду на обробку файлів cookie і приймаєте умови Політики конфіденційності. Сервіс Gofingo відносно недавно працює на кредитному ринку України, але вже встиг зарекомендувати себе як https://fujiplus.com.sg/poziku-onlajn-na-kartu-maestro-1/ надійний кредитор. У будь-якому випадку, альтернативний варіант – повторно заповнити анкету і дуже уважно перевірити її на помилки, помилки, точність і повноту подання інформації. Якщо і повторно відмовлять, то тоді справа в поганій КІ. Увійдіть у кабінет або, якщо ви його ще не маєте, зареєструйтесь у системі.

Які знижки пропонує Gofingo на березень 2023?

Щоб здобувач тверезо оцінив свої дії, при підписанні договору, запропоновано скористатися кредитним калькулятором. Компанія складає договір на однакових умовах для нових та постійних клієнтів знижки на надання послуг відсутні. При поверненні кредиту слід враховувати терміни зарахування коштів на кредитний рахунок, щоб уникнути прострочень. При погашенні через особистий кабінет гроші зараховуються миттєво, у випадку сплати через банківське відділення, кошти зачисляються протягом 3 робочих днів. Увійшовши до системи, необхідно подати заявку з розгорнутою анкетою.

  • Пам’ятайте, що на обробку онлайн-платежу потрібен час, і вносити кошти потрібно завчасно до настання крайнього терміну погашення.
  • При цьому можна оплачувати будь-якою картою, навіть тієї, яка не була зареєстрована.
  • Заповнення реєстраційної форми та особистих даних.
  • Gofingo – фінансова організація, яка дає можливість оформити кредити онлайн жителям Києва та інших міст України.
  • Gofingo – компанія з позитивною характеристикою.

Заповніть коротку анкету, вказавши всю обов’язкову інформацію про себе. Вона повинна бути актуальною і достовірною, оскільки ґрунтуючись на ній кредитор приймає рішення про видачу кредита. Вам не потрібно нікуди ходити за грошима, ми не вимагаємо від вас ніяких додаткових довідок з роботи – тільки паспорт і код. Але якщо у вас виникли фінансові труднощі, ви можете скористатися пролонгацією поточного кредиту.

Популярні онлайн кредити в Верхньодніпровську, схожі на GOFINGO

Через кілька хвилин передзвонить співробітникго фін го, для уточнення інформації. сайт якщо терміново потрібні гроші на картку Наступний крок – ввести номер картки (наприклад, від Кредо Банк).

Повний список кращих сервісів ви знайдете на нашому сайті. Гроші будуть зараховані протягом наступних 5 хвилин. У рідкісних випадках даний період розтягується до декількох робочих днів.