В процесі навчання найбільше запам’ятались уроки з Олексієм Тюренковим, це було дійсно дуже корисним досвідом. Пошук робити був доволі важким, тут головне не здаватися. Дуже класні викладачі англійської, які зроблять все необхідне щоб ВАЙТИ_В_АЙТІ.

  • Цінний спеціаліст постійно буде актуалізувати знання, оскільки постійно еволюціонує Swift, iOS та SDK.
  • Ми зібрали дайджест з 30 вакансій для iOS-розробників.
  • Одразу після завершення навчання я пройшов співбесіду і потрапив на студентську програму.
  • Якщо ви новачок в програмуванні на Java і хочете почати створювати свої застосування, цей курс є чудовим місцем, щоб почати роботу.
  • Якщо Junior хороший, він швидко стане хорошим Middle.

Працюючи у різних проєктних командах, ви можете бути впевненими, що ваші колеги, зокрема досвідчені, завжди готові до співпраці й будуть раді поділитися власним досвідом та допомогти. Приєднуючись до EPAM у ролі Java-спеціаліста, ви не тільки на крок наближаєтеся до своїх професійних цілей, а ще й отримуєте доступ до глобальної експертизи компанії та численних можливостей для https://wizardsdev.com/ розвитку своєї кар’єри. Якщо після першого заняття ти відчуєш, що цей курс не для тебе (наприклад, не підходить за складністю), то ми повернемо гроші. До курсу iOS Pro входять міні-курс з працевлаштування та 2 заняття з англійської мови. На курсі з працевлаштування ти отримаєш знання з того, як формувати резюме, працювати на фріланс-платформах та успішно проходити співбесіди.

Роботу почав шукати після презентації дипломного проекту на Prof IT Day, та навіть на самому заході встиг надіслати кілька резюме в компанії, які презентували себе. Перший час мені було страшно, адже я вважав що не маю досвіду, що я дуже мало знаю. Але після того як я відвідав близько 30 співбесід, мені стало зрозуміло, що все не так погано як я вважав. Я став більш впевнений у своїх силах тому, що після кожної співбесіди я розумів, які недоліки маю та намагався їх виправити. Я зрозумів, що для розробника не має меж, не важлива мова програмування, не важливо на якому фреймворку необхідно працювати.

Після закінчення університету на роботі я все частіше і частіше стикалася з недоліками та недопрацюваннями в Інтернеті. За час навчання здобув великий досвід з тестування системного забезпечення який застосовують у роботі, набув нових навичок, а також покращив старі. В даний момент працюю QA в одній компанії нашого міста.

Увійдіть для повного досвіду.

Завдання побудовані таким чином, щоб студенти рухалися від простого до більш складного поступово. Якщо студенту не дається якесь завдання, ментор допоможе впоратися з ним. Опануйте принципи побудови iOS додатків та отримайте досвід їх створення.

Middle IOS Розробник навички

Нативна розробка має на увазі створення програми для мобільного пристрою на конкретній мові під конкретну платформу. Нативні додатки досить продуктивні і не мають обмежень в розробці (Java і Kotlin – для Android, а Swift – для iOS). До плюсів такої розробки можна віднести досить швидку реакцію на дії користувача, можливість мати прямий доступ до апаратної частини і розробити найбільш звичний для користувача конкретної платформи інтерфейс.

Створення React Native

До кінця курсу не дійшов, в процесі навчання, за рекомендацією ІТ-Академії, мене запросили на стажування зі спеціальності QA в Вінницький офіс компанії EPAM. 3 місяці був на стажуванні, потім ще 2 місяці провів в очікуванні проекту і продовжував навчатися в компанії, і нарешті потрапив на позицію Junior Software Test Automation Engineer. Спочатку ми вивчали програмування на мові С, яке дало базові знання для вивчення в подальшому інших мов. Коли ми перейшли на вивчення різних напрямків програмування, я обрав для себе мову, яка була С-подібною, і це була Java.

Middle IOS Розробник навички

Хоча спочатку в університеті він почав з C++ і Java та мав намір заходити в Android-розроблення. Але після знайомства зі Swift направив свою увагу в iOS-розроблення. Фахівці, які розробляють софт для девайсів Apple, є одними з найбільш високооплачуваних серед IT-професій. Це пов’язано із тим, що технікою цієї компанії користуються люди з високим рівнем доходів. Справді, кваліфікованих фахівців катастрофічно не вистачає. Тому їм пропонують зарплати в середньому у півтора рази вищі, ніж у інших працівників цієї галузі.

Багато часу я приділяв самонавчанню, тому що це основа життя програміста. Програміст це не тільки професія – це стиль життя. Викладачі ІТ-Академіі допомагають правильно мислити, навчають необхідних знань, завдяки яким можна досягти великих звершень, але якщо ти не зможеш їх увібрати, то скоріше всього це не твоє.

Перефарбувати готову гібридну програму, написану на React Native

Далі потрібно розповісти про проект – описати ідею і бізнес-завдання, і це найважливіша частина брифа. Опишіть коротко, але чітко суть проекту, що можна буде робити за допомогою програми, хто ваша ЦА, яких результатів хочете домогтися. Припустимо, ви вже освоїли одну з необхідних мов для написання мобільного додатку і вирішили створити свій перший самостійний проект. Як буде виглядати план розробки мобільного застосування? Підхід до визначення етапів розробки програми в першу чергу повинен грунтуватися на принципах Human-centered design , тобто орієнтуватися на проблеми людини (користувача), і робити ставку на інтерфейс.

В останньому достатньо основ, але знання таких фреймворків як Angular, React тощо буде величезним плюсом на співбесіді та в повсякденній роботі. Нема чого винаходити велосипед, коли все вже придумано. На курсі ви навчитеся користуватися сторонніми бібліотеками під час створення програм. Наш курс розрахований на студентів, які вже мають розуміння основ програмування, бажано знання принципів ОВП і хоча б однієї мови програмування.

Головний акцент ставиться саме на практичні навички, тому кожен слухач курсу окрім необхідної теорії розпочинає безпосередньо програмувати – самостійно створює цикли, масиви та алгоритми для вирішення конкретних завдань. На початку 2022 у світі налічувалось 1,65 мільярдів гаджетів, які використовують iOs. Кожний четвертий мобільний гаджет у світі працює на iOs. Кожного дня в Apple Store додають більше 700 нових додатків. UIKit – основний фреймворк для створення iOS додатків.

Middle IOS Розробник навички

На цей шлях наштовхнув мене мій брат (програміст). До вступу в академію працював оператором лінії на ПАТ Рошен. З часом став розуміти, що потрібно міняти своє життя і то кардинально.

Навчався в технікумі та університеті, за спеціальністю радіотехнік. Коли повернувся в Україну, не знав чим зайнятись і вирішив спробувати себе у ІТ. Побачив рекламу Вінницької ІТ-Академії, дізнався, що ще й близько біля мене і вирішив тут навчатись. На жаль, реалізація додатку виявилася неможливою виключно завдяки тих можливостей пристроїв, а не через провину виконавця.

Далі – до якої дати очікується побачити проект готовим (чи є сувора дата здачі проекту? Коли ви хочете отримати бета-версію? А коли фінально закінчений проект?). І, звичайно ж, передбачуваний бюджет, в який ви хочете укластися (знання обмежень бюджету допоможе відразу запропонувати вам правильне рішення завдання, що вписується в ваші рамки). Якщо вам важко назвати бюджет, назвіть хоча б, на який порядок сум ви розраховуєте.

Strong Middle/Senior Java Engineer

Вдячний Милослава Черний за те, що допомогла скласти та оформити резюме. Я пройшов тест на рівень англійської, тестування по JS, співбесіду на англійській мові та почав відвідувати курси. Потім одного вечора отримав повідомлення від HR-менеджера RIA із пропозицієї пройти https://wizardsdev.com/ співбесіду. Для мене це було так неочікувано, що я навіть не уточнив деталі по вакансії та мові програмування. Пройшовши співбесіду, отримав тестове завдання та відправив згідно дедлайну. Через два тижні отримав пропозицію роботи в компанії, як back-end розробник.

Одразу пісня закінчення знайшов першу роботу. Хочу подякувати усьому колективу Вінницької ІТ-Академії та окремо Роману Олександровичу. Серед тих, хто приєднається до EPAM, розіграємо три iPhone 12 Pro 256GB. Вибирай IT-курси суміжного напряму, щоб розширити свої компетенції і підвищити свою конкурентоспроможність. Щоб подати заявку на обрану вакансію, також додайте своє резюме до контактної форми. Для успішної координації роботи більшість компаній мають у своїй команді компетентну людину, яка налагоджує комунікацію із замовником, персоналом, керівництвом, приймає та обробляє замовлення, вирішує конфліктні питання.

Після завершення курсу ти зможеш:

Для зелених новачків цей курс, на жаль, не підійде. Потрібно лише взяти відповідні будівельні блоки (у вигляді сторонніх бібліотек) і поєднати в потрібну послідовність, отримавши бажаний результат у вигляді готового додатку. Ви навчитеся працювати з різними бібліотеками та зрозумієте, що для всіх бібліотек головне – хороша документація. Ви приєднаєтеся до вакансія Middle IOS Розробник команди захоплених і досвідчених інженерів програмного забезпечення, які спеціалізуються на iOS/Swift і працюють над масштабним проектом. На курсі ти будеш вивчати мову програмування Swift, на якій навчишся описувати логіку роботи додатків для IOS. Детальніше розбереш як працює мова програмування зсередини та крок за кроком будуватимеш свій продукт.

Часто так буває, що функціонал сторінки додатку очевидний для замовника, але абсолютно не зрозумілий користувачеві. Java є однією з найпопулярніших мов програмування, що використовуються розробниками програмного забезпечення на сьогоднішній день. Ядро мови використовується при розробці Android-додатків, а також широко використовується в веб-розробці, а саме в серверній частині. По закінченню курсу iOS розробка, доступ до уроків та матеріалів у тебе залишиться на 2 місяці, ти в будь-який момент зможеш використати його для того, щоб оновити знання.

Якщо Junior хороший, він швидко стане хорошим Middle. Якщо людина вміє вчитися, це означає, що вона вміє говорити з людьми, вміє вчасно подавати сигнали, що щось іде не так, що вона чогось не розуміє, що є складнощі з засвоєнням матеріалу. Тобто основний soft skill для Junior’а — вміння розмовляти й визнавати свої слабкості, вчасно просити про допомогу. Хоча багато людей мають внутрішній психологічний блок щодо цього. Перспектив багато, головне – працювати і не зволікати, бо поки ти сидиш на позиції Junior’а, хтось вже отримує Senior’a і відкушує більший кусок пирога. Розробник на Java під Web, окрім навичок роботи з Java Core, має впевнено почуватись у роботі з базами даних, HTML / CSS та Javascript.

Дуже пригодились вивчення алгоритмізації на мові С(С++), після яких легше було перейти на PHP, Python. Роботу я знайшов за декілька тижнів до завершення навчання. Намагайтесь адекватно реагувати в будь-якій ситуації. Мене звати Саша і я випускник Вінницької ІТ-Академії 2017 року. До старту навчання у Вінницькій IT Академії працював консультантом у магазині будівельних матеріалів. Ми також проводимо перевірку резюме, супровідних листів та даємо консультації, якщо виникають питання.

Автор: Константин Скобеев